IoT-ratkaisut


Kuvausteksti tähän hakukoneita varten ja että mittari on täysin itsenäinen, erittäin pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteusmittari sisätilakäyttöön.


 

Internetiin kytketty lämpötila- ja ilmankosteusmittari

Mittari on täysin itsenäinen, erittäin pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteusmittari sisätilakäyttöön.

Mittari mittaa ja lähettää lämpötila- sekä ilmankosteuslukemat ympäri vuorokauden 30 minuutin välein. Laitteen toiminta-aika sisäänrakennetulla paristopakkauksella on viisi vuotta

 

Älykäs hiilidioksidi- lämpö- ja kosteusmittari

Mittari on laadukkailla antureilla varustettu yhdistelmämittari, joka mittaa sisäilman hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja suhteellista kosteutta. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internetiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten. Laitteen lähetysväliä voidaan säätää etänä.


CF_Product_24052018_HiRes_11 (1).jpg
 

Älykäs internetiin kytketty paine-eroanturi

Laite on erilaisten paine-erojen mittaamiseen tarkoitettu mittalaite. Paine-eroanturi mittaa erittäin tarkasti kahden mittapisteen välistä paine-eroa, esimerkiksi rakennuksen sisäilman ja ulkoilman välillä. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internetiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten

Detectify_Laaja_02_LoRes (1).jpg
 

Älykäs internetiin kytketty liiketunnistin

Laite on sisätila- ja toimistokäyttöön tarkoitettu liiketunnistin, jonka infrapuna-teknologiaan perustuva sensori tunnistaa liikkeen aina 5 metrin etäisyyteen asti. Liiketunnistinta on saatavilla kahtena versiona: 30 asteen kapeammalla mittausalueella ja yli 90 asteen laajemmalla mittausalueella. Laite soveltuu erinomaisesti mm. työpisteiden, toimistotilojen ja varastojen käyttöasteiden, tai vaikkapa varaustilanteen seurantaan.


Co2_03_LoRes (1).jpg
 

Älykäs haihtuvien orgaanisten yhdisteiden lämpötila- ja ilmankosteusmittari  (TVOC)

Laite on itsenäinen, pitkällä toiminta-ajalla ja sigfox-verkkoyhteydellä varustettu haihtuvien orgaanisten yhdisteiden lämpötila- ja ilmankosteusmittari sisätilakäyttöön. Laite mittaa ja lähettää lukemat ympäri vuorokauden 30 min aikavälillä. Mittari on helppo asentaa, eikä vaadi verkkovirtaa tai erillistä internet-yhteyttä. 

CF_Product_Tempguard_HiRes-6 (1).jpg
 

Internettiin kytketty lämpömittari kahdella ulkoisella mittapäällä

Mittari on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpömittari vaativiin ympäristöihin. Laite on varustettu kahdella ulkoisella ja yhdellä sisäisellä lämpötila-anturilla. Ulkoiset anturit ovat kaapeleiden päässä ja ne voidaan sijoittaa vapaasti esim. kylmälaitteiden sisään, rakennusmateriaalien sisään/ilmatiloihin tai betonivaluun. Mittapäät ovat erikseen hankittavissa ja keskusyksikkö uudelleen käytettävä.


CF_Product_Multiguard_HiRes-1 (1).jpg
 

Älykäs internettiin liitetty yleismittari teolliseen käyttöön

Laite on monikäyttöinen internettiin liitetty yleismittari neljällä vaihtoehtoisella anturitulolla. Laite mittaa ja lähettää mittaustulokset verkkoon 30 minuutin välein, lähetysväliä voidaan säätää etänä. Laite käyttää maailmanlaajuista Sigfox IoT-verkkoa tiedonsiirtoon. Verkkoteknologia mahdollistaa laitteen erittäin pitkän paristonkeston sekä alhaiset tiedonsiirtokustannukset

CF_Product-25072018_05_HiRes (1).jpg
 

Internettiin kytketty lämpötila- ja ilmankosteusmittari

Laite on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteusmittari vaativiin ympäristöihin. Laite on varustettu kahdella ulkoisella lämpötila- ja ilmankosteusanturilla. Anturit ovat kaapeleiden päässä ja ne voidaan sijoittaa vapaasti esim. rakennusmateriaalien sisään/ilmatiloihin. Mittapäät ovat erikseen hankittavissa ja keskusyksikkö uudelleen käytettävä. Laite on erittäin helppo asentaa, eikä se vaadi verkkovirtaa tai erillistä internet-yhteyttä


Co2_04_LoRes (1).jpg
 

Älykäs pienhiukkas- lämpötila- ja ilmankosteusmittari

Laite on täysin itsenäinen, erittäin pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu pienhiukkas- lämpötila- ja ilmankosteusmittari sisätilakäyttöön. Mittari mittaa ja lähettää pienhiukkas-, lämpötila- ja ilmankosteus lukemat ympäri vuorokauden haluamallasi aikavälillä. Tietojen lähetysväli on muokattavissa 10 minuutista kahteen tuntiin. Laite on helppo asentaa, eikä se vaadi verkkovirtaa tai erillistä internet-yhteyttä.

 

iot-lift2.jpg

IoT-ratkaisut juuri sinulle