Palvelut

Tarjoamme laajan ja monipuolisen osaamisen lukituksen, kulunvalvonnan sekä turvajärjestelmien hankintaan, asentamiseen ja ylläpitoon. Perehdymme asiakkaan tilanteeseen yksilöllisesti ja toteutamme ratkaisuja, jotka soveltuvat parhaiten asiakkaan tarpeisiin.


kulunvalvonta.png

KULUNVALVONTA

 

Kulunvalvontajärjestelmän avulla yrityksessä hallitaan ja valvotaan liikkumista kiinteistöissä ja näin suojataan yrityksen ja henkilöiden omaisuutta.

Kulunvalvontajärjestelmä parantaa turvallisuutta pienentämällä riskejä mm. porttien sekä ovien kulunvalvonnalla. Luvattomien henkilöiden pääsy estetään, henkilöiden kulkua ohjataan vain sallituille aluille. Kulkutunnisteiden oikeuksia voi helposti muuttaa ja tarvittaessa nopeasti estää.

Kulunvalvontajärjestelmät ovat tarvittaessa Integroitavissa rikosilmoitinjärjestelmiin.

Turvasi tarjoaa yleisimmät kulunvalvontajärjestelmät. Olemme Visma Megaflex, iLOQ. Salto, Vanderbilt partneri & jälleenmyyjä. Teemme myös Esmin, Lenelin, Nedap sekä Timeconin asennuksia.

Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan kulunvalvontaratkaisun.

paakayttajavalvonta.png
 

TURVAJÄRJESTELMIEN PÄÄKÄYTTÄJÄPALVELU

Pääkäyttäjäpalvelumme huolehtii yrityksen turvallisuudesta ja asiakkaamme voi itse keskittyä kokonaan omaan tuottavaan työhön ilman huolehtimista.

Räätälöimme pääkäyttäjäpalvelun määrittelyt sekä tietojen hallintapalvelut toimimaan asiakkaidemme palvelupyyntöjen mukaan. Meidän palvelu takaa nopean reagoinnin poikkeustilanteissa sekä tarvittavan tuen asiakkaamme omien tarpeiden mukaan.

Tarjoamme mm. seuraavia pääkäyttäjäpalveluja: avainhallinta-, kulunvalvonta- , kameravalvonnanpääkäyttäjäpalvelut

Käytössämme ovat yleisimmät avainhallintaohjelmistot mm. iLOQ, Abloy Keycontrol sekä Webmanager.

Tarjoamme laajan valikoiman Traka-avainkaappeja, myös asennukset sekä käyttöönotot, ylläpito ja huolto. Traka-avainkaapit ovat integroitavissa olemassa olevaan kulunvalvontajärjestelmään.

Tarjoamme vahvan asiantuntemuksen asiakkaan valitsemaan pääkäyttäjäpalvelun koulutukseen, hallinnointiin ja käyttötukeen. Tarjoamme valtakunnallisen palvelun paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Ota yhteyttä.

lukituspalvelut.png
 

LUKITUSPALVELU

Meillä on tarjolla monipuolinen valikoima eri lukituspalvelun tuotteita useilta valmistajilta.

Oikealla lukitusratkaisulla varmistat, että kaikki sinulle tärkeä on turvattu. Tarjoamme ratkaisuja eri kokoisiin sekä eri turvallisuustason kohteisiin, pankeista, kiinteistöihin sekä toimistoihin.

Nykyteknologialla varustetut lukitusratkaisut ovat helppoja hallita ja niissä turvallisuustaso on erittäin korkea.

Meillä on alan johtavia lukitusratkaisuja ja kauttamme saat kokonaisvaltaiset lukituspalvelut aina suunnittelusta asennukseen sekä huolto- ja kunnossapitopalveluihin. Olemme iLOQ valtuutettu, meiltä myös Abloy- sekä Saltoratkaisut sekä muut vaihtoehtoiset tuotteet yhteistyökumppaneiden kautta.

Autamme teitä löytämään oikean lukitusjärjestelmän, Ota yhteyttä.

oviautomatiikka.png
 

OVIAUTOMATIIKKA

TS TurvaSilta saat kokonaisvaltaisen oviautomatiikan ratkaisun sisältäen suunnittelun, asennuksen, käyttökoulutuksen  sekä huolto- ja ylläpitopalvelut. Meillä on tarjota alan johtavat tuotteet ja ratkaisut kaikenlaisiin ja kokoisiin kohteisiin kilpailukykyisin hinnoin.

Meiltä mm.  kääntö- ja liukuovien asennus ja ylläpito sekä henkilö-, turva- sakara- sekä ajoportit.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme juuri teille sopivan ratkaisun.

kameravalvonta.png
 

KAMERAVALVONTA

Kameravalvonnalla valvot ja turvaat omaisuutta sekä henkilöitä kustannustehokkaasti.

Tarjoamme kamerat ja tallentimet eri kokoisiin kohteisiin suurista pieniin käyttäen johtavien laitevalmistajien tuotteita mm. Ksenos, Avigilon, Mirasys, Dahua, Hikvision.

Nykypäivän tuotteet mahdollistavat tallenteiden ja  livekuvan tarkastelun etänä.

Meiltä myös kamerat lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen sekä leasingsopimuksella.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme teidän tarpeisiin sopivan kameravalvontajärjestelmän.

rikosilmoitinjarjestelmat.png
 

RIKOSILMOITUSJÄRJESTELMÄT

Rikosilmoitinjärjestelmän avulla varmistat tuote- ja henkilöturvallisuuden ja ennaltaehkäiset tehokkaasti mahdolliset omaisuusvahingot sekä tietovuodot.

Olemme toteuttaneet erittäin isoja rikosilmoitinjärjestelmäkokonaisuuksia esim. toimistokiinteistöt, virastot, pankkisektorit. Kokonaisuudet on integroitu asiakkaan omaan kulunvalvontajärjestelmään.

Meiltä alan johtavat järjestelmät mm. HHL-, DSC- sekä Vanderbilt-järjestelmät.

Rikosilmoitinjärjestelmät ovat integroitavissa kulunvalvontajärjestelmiin.

Vuokraamme lyhyt- ja pitkäaikaisia siirrettäviä hälytinlaitteita sisältäen vartiointipalvelun.

Suunnittelemme ja asennamme teidän tarpeisiin sopivan luotettavan rikosilmoitinjärjestelmän, Ota yhteyttä.

iot-ratkaisut.png
 

IoT-RATKAISUT

Tarjoamme laadukkaat sekä kustannustehokkaat sensorit sisäilmalaadun sekä rakenteiden mittaamiseen. Laitteet mittaavat esimerkiksi lämpötilaa, kosteutta, hiilidioksidipitoisuutta sekä paine-eroja.  Sisäilmaseurannalla käyttäjä saa dataa sisäilman laadusta sekä ilmanvaihdon toimivuudesta. Laite ilmoittaa automaattisesti hälytykset raja-arvojen ylityksistä.

Data kulkee Sigfox-radioverkossa. Verkkoon kytketyt laitteet ovat yhteydessä suoraan internetiin, joka parantaa teknistä luotettavuutta sekä helpottaa laitteiden käyttöönottoa. Datasiirrosta ei tule ylimääräisiä maksuja. Ratkaisu mahdollistaa kilpailuedun sekä kustannussäästöjä ja tarjoaa kustannustehokkaan ja joustavan tavan esittää mitattavat tiedot. Sigfox teknologia on maailmanlaajuinen ja laitteet toimivat maasta toiseen saumattomasti.

Sensoreiden avulla varmistat että lämpötila on optimaalinen ja ilmanlaatu hyvä. Langattomien IOT -sensoreiden avulla varmistat samalla rakenteiden ja materiaalien pitkäkestoisen kestävyyden. Graafisesta selainpohjaisesta käyttöliittymästä näet helposti eri tilojen lämpötilat, ilmankosteuden sekä hiilidioksidipitoisuuden. Ilmanlaadun analysoinnissa apuna voidaan hyödyntää myös pienhiukkasten määrän mittaamista ja analysointia.

Asentaminen ja mittaaminen on helppoa ja vaivatonta, ja ovat asennettavissa lähes mihin tahansa. 

Suunnittelemme sinulle parhaimmat ratkaisut, Ota yhteyttä!

paloturvallisuus.png
 

PALOTURVALLISUUS

Paloturvallisuusratkaisut kuuluvat osana kiinteistöjen turvallisuuteen ja yhteistyökumppaneiden kanssa tarjoamme lain vaatimat ratkaisut, tarkastukset, ylläpidot ja huollot.

Meiltä mm:

  • savunpoistoluukut

  • palo-ovikartoitukset

  • palonsulkujärjestelmät

  • paloilmoitinjärjestelmät

  • kartoitukset, asennukset ja vuosihuollot

Ota yhteyttä

huolto-ja-myynti.png
 

KONSULTOINTIPALVELUT

Ammattitaitoisella suunnittelulla luodaan kustannussäätöjä ja valitaan parhaat tuotteet sekä ratkaisut.

  • Kuvien suunnittelu/piirtäminen

  • Turva- ja palotekniikkaratkaisujen konsultointi asiakaskohtaisesti

  • Turva- ja palokartoitukset

  • Lukitus-suunnittelu

Meiltä konsultointipalvelut kaikkiin turvatason kohteisiin, valtakunnallisesti.

Tarjoamme konsultointipalveluja kilpailukykyiseen hintaan.
Ota yhteyttä.

konsultointipalvelut.png
 

HUOLTO & MYYNTI

Pitkän sekä laajan kokemuksen omaava henkilökunta hoitaa huollot sovitusti ammattitaidolla. Teemme aina laadukasta työtä pitävin aikatauluin.

 Pidämme antamamme lupauksemme, aina. Meille on tärkeää olla luotettava yhteistyökumppani. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme sekä osaamistamme, jotta olisimme parhaita siinä mitä teemme.

Perehdymme asiakkaan tilanteeseen yksilöllisesti ja toteutamme ratkaisuja, jotka soveltuvat parhaiten asiakkaan tarpeisiin. 

Valitsemme laajasta tuotevalikoimasta kullekin asiakkaalle parhaat mahdolliset tuotteet, tarjoten kustannustehokkaan kokonaisuuden asiakkaan etuja ajatellen.

Meiltä palvelut pieniin ja suuriin kokonaisuuksiin sekä kaikkiin turvatason kohteisiin, valtakunnallisesti. Ota yhteyttä.

laitevuokraus.png
 

VUOKRATTAVAT LAITTEET

Kamerat ja hälyttimet sekä IoT-laitteet. Myös muita tuotteita on mahdollista saada lyhytaikaiseen vuokraukseen.

Ota yhteyttä