TS TurvaSi Oy on vuonna 2014 perustettu turvatekniikan palveluja tarjoava yritys


  • Tarjoamme laajan ja monipuolisen osaamisen lukituksen, kulunvalvonnan sekä turvajärjestelmien hankintaan, asentamiseen ja ylläpitoon.

  • Käytettävissämme on alan parhaat tuotteet, ammattitaito ja kokemus.

  • Vahvuutemme on kattavat ja hyvät kontaktit turvallisuusalan huippuosaajiin, maahantuojiin ja yrityksiin.

  • Yhteistyökumppanit ja hyvä verkostointi mahdollistaa laajan ja kilpailukykyisen tarjonnan niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Asiakkaitamme ovat monet eri tahot kuten valtionlaitokset, pankit, valtakunnalliset kiinteistöomistajat, suomalaiset sekä globaalit suuryritykset suomessa ja ulkomailla.

  • Perehdymme asiakkaan tilanteeseen yksilöllisesti ja toteutamme ratkaisuja, jotka soveltuvat parhaiten asiakkaan tarpeisiin.

  • Valitsemme laajasta tuotevalikoimasta kullekin asiakkaalle parhaat mahdolliset tuotteet, tarjoten kustannustehokkaan kokonaisuuden asiakkaan etuja ajatellen.

  • Teemme aina laadukasta työtä pitävin aikatauluin.

  • Olemme innovatiivinen monialayritys, joka etsii kokoajan tapoja uudistua. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja alan uutuuksia ja sitä kautta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja laajemmin.


Asiakkaat

Turvasi toiminnan lähtökohtana on asiakastarpeet. Rakennamme tarjottavan kokonaisuuden asiakkaiden tarpeiden mukaan,  jolla tuemme asiakkaidemme tavoitteita.

Pyrimme aina ensiluokkaiseen palvelunlaatuun sekä asiakasodotusten täyttämiseen.

asiakkaat.jpg

luotettavuus.jpg

Luotettavuus

Toimintamme perustuu asianosaavaan ja luotettavaan henkilökuntaan, joka tarjoaa parhaimpia mahdollisia palveluita sekä tuotteita. Vain näin voimme taata, että asiakastarpeet täyttyvät.

Pidämme antamamme lupauksemme, aina.

Meille on tärkeää olla luotettava yhteistyökumppani.


Edistyksellisyys

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme sekä osaamistamme, jotta olisimme parhaita siinä mitä teemme.  

Meille jatkuva kehittyminen on tärkeä, pystymme näin varmistamaan laadukkaat tuotteet ja kokonaisuudet sekä palvelut asiakkaillemme.

edistyksellisyys-2.jpg

tiimi.jpg

Henkilökunta

Henkilökunnallamme on erinomainen ammattitaito sekä pitkä ja monipuolinen kokemus alalta.

Henkilökunnan jatkuva oppiminen on meille tärkeää, koulutamme henkilökuntaa säännöllisesti, jotta pysymme alan kehityksessä mukana.

Haluamme olla paras työnantaja!